Frank D. Taylor

Ruggedly handsome with black hair, blue eyes and a fairly muscular build. His ready smile is somewhat at odds with the slightly haunted look in his eyes.

Description:
Bio:

Frank er oprindeligt fra Chicago, hvor han var politibetjent og hurtigt blev kriminalassistent. En karriere, der nærmest kørte efter en snor blev afbrudt, da han opdagede at tre mord, begået i tre forskellige bydele, havde det til fælles, at der var et mystisk gult tegn ved ligene.
Yellow sign.sized
Han prøvede at finde ud af mere, men stødte ind i bureaukrati og en mystisk mangel på samarbejdsvilje. Det hele kulminerede med, at et symbol var malet ved siden af Franks seng i hans meget aflåste lejlighed. Det var dér, Frank besluttede sig til at søge luftforandring.

Frank er en ekstrem pragmatiker. Han er ikke særlig følsom eller følelsesladet, men han er god til at vække stærke følelser i andre, især kvinder. Han har et skarpt øje for, at hvis der er noget der skal gøres, skal det gøres hurtigt og det vil ofte være unyttigt og ineffektivt at tænke for meget over det.

Frank D. Taylor

Asylum The_Wrathchild Siobharek